Irakli Kiknadze MSc

Tandarts-Implantoloog

Master of Sience in oral implantology and oral surgery.
Geboortedatum: 19-08-1980

In 2004 afgestudeerd als tandarts aan de universiteit van Aken, Duitsland. Voor meer informatie: http://www.rwth-aachen.de/.

Tussen 2009 en 2012 heeft hij een aanvullende opleiding tot Implantoloog gevolgd aan de Donau Universiteit in Krems, Oosternrijk. Voor meer informatie: http://www.donau-uni.ac.at/de/index.php. Daarmee is tandarts Kiknadze een opgeleid implantoloog.

Tussen 2005 en 2006 was hij werkzaam als kindertandarts in Lillehammer, Noorwegen.

Tussen 2006 en 2009 werkzaamheden als tandarts in verschillenden praktijken in Utrecht en Amsterdam. Sinds mei 2009 heeft tandarts Kiknadze de praktijk van tandarts Simonis overgenomen.

Tandheelkundige speerpunten: Esthetische tandheelkunde (facings, veneers, opknappen en verfraaien van de voortanden), Endodontologie (wortelkanaalbehandelingen), implantologie.

Tandarts is lid van NMT (Nederlandse Maatschappij tot Bevordering van de Tandheelkunde), van KRT (Kwaliteitsregister voor tandartsen) en NVOI (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie).

Het woord BIJSCHOLING is heel centraal voor Tandarts Kiknadze. Zonder BIJSCHOLING het onmogelijk is om op snel ontwikkelende tandheelkundig gebied up-to-date te blijven. Daarom volgt hij meerdere dagen per jaar de modernste en belangrijkste cursussen en congressen in heel Europa. Zo heeft hij in 2012 in Oostenrijk succesvol zijn opleiding tot implantoloog afgerond.

Hobby’s : Tennis (was lid van de nationale tennisploeg in Georgië) en beeldhouwkunst.

Terug naar overzicht